Help jij ons redden? ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
afmelden ‌ ‌ ‌| ‌ ‌ ‌bekijk online
Dierenbescherming
Help ons redden
Kitty
Beste Ron,

Hoe zou het met Kitty zijn afgelopen als onze vrijwilligers van de dierenambulance haar niet hadden gered? Deze zomer kregen wij een gruwelijke melding van een kitten die met tiewraps zat vastgeketend aan een hek. Bijna alle botten in haar lijfje waren gebroken en oude verwondingen verraadden dat ze als voetbal was gebruikt, letterlijk.

Onze dierenambulance is direct uitgereden en heeft Kitty ondergebracht bij een spoedkliniek. Ze heeft meerdere operaties moeten ondergaan, maar is tegen alle verwachtingen in hersteld. Gelukkig konden wij Kitty de zorg geven die ze nodig had. Wij gaven haar een kans, jij toch ook?
Jij bent onmisbaar voor ons werk!
Jij bent onmisbaar voor ons werk!
Helaas is het verhaal van Kitty geen zeldzaamheid. Elke dag staan er duizenden dierenbeschermers klaar om dieren in nood te redden, op te vangen en te beschermen. Zonder jouw steun kunnen wij niks doen!

Met welk bedrag help jij?
Voor €32,- kunnen wij dieren zoals Kitty een uitgebreide medische check-up geven.
Steun ons
Afmelden
Gegevens wijzigen
Legal disclaimer
Contact opnemen