Geef ons een mooie oude dag
Beste Dierenliefhebber,

Wat moeten deze twee leuke oudjes toch in het asiel? Daisy en Scooby zijn een onafscheidelijk en vrolijk duo. Met hun 10 en 14 jaar zijn ze al een gepensioneerd stel, maar ze doen absoluut niet onder voor de jongere hondjes. Helaas zijn ze toch in het asiel beland.

Goede zorg en liefde nodig
Scooby en Daisy kwamen met een verwaarloosd gebit binnen. We hebben ze naar een dierenarts gebracht en de nodige zorg gegeven. Scooby heeft een uitgebreide gebitssanering ondergaan en Daisy heeft weer een stralende lach gekregen. Daarbij lijdt Scooby ook aan een fikse hartruis. Voor de rest van hun leven hebben ze goede zorg en liefde nodig. Ondanks hun leeftijd en beperkingen zijn deze twee honden echte levensgenieters.

Duizenden oudjes wachten op hulp
Scooby en Daisy zijn slechts twee van onze senioren die wachten op een nieuwe eigenaar. Wij doen er alles aan om snel een fijn thuis voor ze te vinden. Tot die tijd vangen we ze liefdevol op. We geven de oudjes de intensieve zorg die nodig is, zoals een medische check-up, gebitsbehandelingen, medicatie en operaties. Alles voor een spoedig herstel en net zo lang als nodig is! Deze extra zorg, kost veel geld! En daarbij zijn wij afhankelijk van jouw hulp!

Vind jij ook dat de oudjes nog een mooie tijd verdienen? Steun ons dan!

HELP MEE › 
Alvast hartelijk bedankt!
 
Femke-Fleur Lamkamp<br>Algemeen directeur Dierenbescherming  
Met vriendelijke groet,
Femke-Fleur Lamkamp<br>Algemeen directeur Dierenbescherming
Femke-Fleur Lamkamp
Algemeen directeur Dierenbescherming
 
Liever geen e-mails meer van ons ontvangen? Meld je hier af.