Een drukke en kostbare periode
Bekijk online versie
Geef om mij
Beste Dierenliefhebber,
 
Wist je dat veel van onze medewerkers en vrijwilligers het deze zomer extra druk hebben? Jaarlijks stromen onze asielen vol met 3.000 pasgeboren katjes. Vooral in de zomer zorgen de kittens voor een grote piek. Vaak zijn ze verwaarloosd, gedumpt en soms zelfs gewond. Hoe lief en aandoenlijk de pluizige bolletjes ook zijn, ze hebben véél zorg en aandacht nodig.

Neem de hoogzwangere Lilly, zwervend van straat gehaald
De moederpoes was zwervend op straat gevonden en kwam in ons asiel terecht. Nog geen week later beviel ze van vier kittens. Twee katjes waren er zó slecht aan toe, dat ze het helaas niet hebben gered.

De andere twee kittens hebben we met veel liefde verzorgd. Wil je weten hoe het nu met de kleintjes gaat? Bekijk het filmpje of lees het verhaal op onze website.

Kittens hebben 24/7 intensieve zorg nodig, zeker 50% van de kittens heeft extra medische hulp nodig. Dit is dankbaar werk, maar ook pittig en zeer kostbaar. Wist je dat de kosten voor de opvang van een kitten gemiddeld €250 bedraagt? Zonder jouw steun kunnen wij ze niet de zorg geven die zij verdienen. Help jij mee en draag je een steentje bij?

Steun ons › 
COLOFON
Dierenm@il is een uitgave van de Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren.
Wij zijn sterk afhankelijk van giften. Steun ons!
CONTACT
Dierenbescherming
Tel.: (088) 81 13 000 
vraag@dierenbescherming.nl
www.dierenbescherming.nl
 
De Dierenbescherming op Facebook De Dierenbescherming op Twitter De Dierenbescherming op Linkedin De Dierenbescherming op Youtube
Liever geen Dierenm@il meer ontvangen? Meld je hier af.